Друк

«Звідки Ти?»

Це питання Пилата до сьогодні непокоїть не одну душу? Ісус несе у собі таємницю. Що є її змістом? В Ісусі Христі Бог насправді став Еммануїлом, Бог з нами. Почнімо відкривати цю таємницю разом з Папою Бенедиктом XVI.

 

Друк

Сповіщення про народження Йоана Хрестителя

Йоана Хрестителя звуть Предтечою, тобто попередником Ісуса, і він є ним у всьому – у народженні, у публічній діяльності, у мучеництві. Також і благовіщення про народження Йоана передує благовіщенню народження Ісуса. Який сенс цього благовіщення? Прислухаймося до слів Папи Рацінгера.


 


Друк

Народження Ісуса за Матеєм

Про народження Ісуса ми дізнаємося з двох джерел – з Єваннелія дитинства Матея і Луки. Лука описує цю подію наче з уст Марії, Матей натомість представляє її так, як вона представлялася Йосифу. Яким чином народження Ісуса єднає двох людей – Ахаза з восьмого століття перед Христом і Йосифа з Назарету? Яке пророцтво Ісаї, згідно з Матеєм, знайде в Ісусі свого "господаря"? Послухаймо наступний фрагмент роздумів, що базуються на словах Папи Бенедикта.

 


Друк

Благовіщення Марії

У радіопередачі, що прозвучала на Радіо Марія, ви можете послухати про подію Благовіщення Пресвятій Діві Марії, про зустріч Ангела Гавриїла і Благодатної, про реакцію віри Марії.

 

Друк

Мудреці зі Сходу

Ким були мудреці зі Сходу? Що це за явище – вифлиємька зірка? Кого можуть представляти три царі, які через знаки і пророцтва знаходять Ісуса і віддають йому уклін? Про це в проповіді, виголошеній в урочистість Боявлення Господнього.

 

о. Серафим Кашуба

Контактна інформація

Римсько-Католицька Парафія 
Пресвятої Діви Марії Ангельської 
вул. Соборна, 12 
21050 Вінниця 

Тел/факс: (0432) 67-10-13, +380678409395

Код ЄДРПОУ 20098538,
в ПАТ «КБ Приватбанк» м.Вінниця МФО 302689

Скринька для пожертв